Klaas Hummel gaat voormalig Pvda-kantoor verbouwen

In een namens Lapidus Holding verspreid persbericht wordt gemeld dat het oud PvdA-kantoor aan de hoofdstedelijke Tesselschadestraat verbouwd zal gaan worden tot appartementen, zo meldt VastgoedJournaal.nl.

Pvda-kantoor

Nog lang voordat de PvdA haar verhuizing van haar huidige kantoor aankondigde huisde het aan de Tesselschadestraat. De PvdA vertrok in 1980 al van de Tesselschadestraat, richting de Nicolaas Witsenkade. Het was op de Tesselschadestraat dat PvdA-prominenten als Willem Drees en Joop den Uyl bijeenkwamen. Het is daarom ironisch, doch niet opmerkelijk dat het pand verbouwd zal worden tot enkele luxe appartementen.

Klaas Hummel

Lapidus Holding is het bedrijf van de Amsterdamse Klaas Hummel, een bekende vastgoedondernemer. Hummel kwam de laatste jaren ook met verschillende andere vastgoedprojecten in het nieuws, zowel positief al negatief. Meest opmerkelijk is daarbij de verkoop van zijn belang in het Zeeuwse vakantiepark Center Parcs Port Zélande, waarvan Hummel een groot deel van de huisjes in bezit had. Ook kwam hij in het nieuws omtrent een vermeend incorrecte taxatie van het object “GoPlanet” en naar aanleiding van een zaak bij het Tuchtcollege voor de Makelaardij waar hij een door de Belastingdienst aangestelde taxateur op de vingers liet tikken.

DELEN