MVGM Wonen Amersfoort voor derde jaar op rij beste woningbeheerder

Foto MelvinvdC Wikimedia

Bij de jaarlijkse verkiezing voor beste woningbeheerder van a.s.r. Real Estate is MVGM Wonen Amersfoort opnieuw tot beste woningbeheerder uitgeroepen. De voorgaande twee edities was dit ook het geval. Aan de verkiezing doen alle zes vastgoedbeheerders die werkzaam zijn voor de afdeling Woningen van a.s.r. Real Estate mee.

Bovengemiddeld klantcontact

Ieder jaar beoordeelt a.s.r. Real Estate de aan haar verbonden vastgoedbeheerders op technische, commerciële en administratieve onderdelen. Daarnaast wordt ook een jaarlijks huurderstevredenheidsonderzoek gehouden, waarvan de uitslagen worden meegewogen bij deze uitverkiezing. Net als de voorgaande twee jaren bleek MVGM Wonen Amersfoort het beste te presteren. Met name op de gebieden van klantcontact en het afhandelen van klachten sprong deze woningbeheerder er tussenuit.

Ziere: “We hebben laten zien een constante kwaliteit te leveren”

Manfred Ziere, directeur van MVGM Wonen Amersfoort is trots op de prestatie van zijn team. MVGM is volgens Ziere volop in ontwikkeling en hij stelt dat het bedrijf deze uitverkiezing te danken heeft aan de klantgerichte werkwijze en het leveren van een constante hoge kwaliteit. Robbert van Dijk, managing director Residential van a.s.r. Real Estate feliciteert MVGM Wonen met het resultaat. Hij stelt zeer tevreden te zijn dat MVGM al drie jaar op rij de belangrijke rol van aanspreekpunt voor huurders naar volle tevredenheid invult.