Ondergrondse speeltuin TunFun vanaf augustus weer geopend

Foto Ceescamel Wikimedia

Het Amsterdamse indoor speelpark ‘TunFun’ gaat per 1 augustus weer open, zo meldt Michael van de Kuit van Nedstede Groep. Nedstede Groep nam de grote speeltuin onder het Mr. Visserplein in hartje Amsterdam op 6 juni van dit jaar over, om zo de leisure-tak van het bedrijf te verbreden. Eind april werd TunFun nog op last van de gemeente gesloten, omdat niet aan alle veiligheidseisen werd voldaan.

Opknapbeurt

Vanaf de overname heeft Nedstede zich ingespannen om TunFun zo snel mogelijk weer gebruiksklaar te krijgen. Alle speeltoestellen zijn grondig nagekeken, waar nodig is technisch onderhoud uitgevoerd en het hele complex is schoongemaakt. Daarnaast zijn enkele handigheden ingevoerd, waaronder contactloos betalen. Na de heropening is men echter nog niet klaar met TunFun; de komende tijd zullen er nog meer verbeteringen en aanpassingen worden doorgevoerd om zo ‘dé speelplek van de 21e eeuw’ te worden.

Van de Kuit: “Blij dat we TunFun weer kunnen openen voor alle kinderen”

Stadsdeelvoorzitter Mascha ten Bruggencate en Michael van de Kuit zijn tevreden over de samenwerking en zijn blij dat TunFun nu zo snel mogelijk weer open kan. Volgens Van de Kuit lag de prioriteit bij het herstellen van de veiligheid. Nu dat bijna gebeurd is kan er begonnen worden aan een gefaseerde vernieuwing van het speelpark, waaronder een nieuwe horecavoorziening.