18.6 C
Amsterdam
woensdag, juli 10, 2024
jurgen de zwart

LinkedIn:

Jurgen de Zwart

Organisatie:

www.abccapital.nl

Jurgen de Zwart

Jurgen de Zwart is een Nederlandse vastgoedprofessional en directeur van vastgoedonderneming ABC Capital uit Arnhem, onderdeel van ABC Vastgoed Groep. De Zwart is tevens lid van de holdingdirectie en mede aandeelhouder van ABC Vastgoed Groep.

ABC Capital richt zich op vastgoedtransacties van woningen, winkels, kantoren en combinaties daarvan, en heeft een bijzondere expertise op het gebied van grote woningportefeuilles, commerciële complexen en maatschappelijk vastgoed. Hierbij ligt de focus op onder andere dispositiebegeleiding, inventarisatieprocessen, financiële analyses, investerings- en financieringsstructuren, wetgeving en marktontwikkelingen. ABC Capital heeft mede onder De Zwart een uitgebreid portfolio van succesvolle projecten opgebouwd, in opdracht van institutionele partijen (pensioenfondsen, verzekeraars), particuliere beleggers, woningcorporaties, financiële instellingen, overheden, zorginstellingen en maatschappelijke organisaties.

De Zwart heeft een cruciale rol gespeeld in het vestigen van de beleggingsdivisie van ABC Vastgoed in het woningbeleggingssegment en de goede reputatie die het bedrijf geniet binnen deze markt. Onder zijn leiding is ABC Capital in de afgelopen twintig jaar uitgegroeid tot een van de marktleiders op het gebied van advisering in residentieel vastgoed.

Naast zijn werk voor ABC Vastgoed is Jurgen de Zwart actief in de bredere vastgoedgemeenschap als lid van de Raad van Advies van de Sociëteit Vastgoed, een full service business & kennisplatform voor vastgoedleiders. Ook zet Jurgen zich in voor maatschappelijke doelen als bestuurslid van Stichting Outdoor Gelderland, organisator van paardensportevenementen in Gelderland.

In het nieuws