16.4 C
Amsterdam
zaterdag, juni 19, 2021

Hurks

Al meer dan 100 jaar ontwikkelt, bouwt en onderhoudt familiebedrijf Hurks woningen, kantoor- en winkelpanden en ziekenhuizen. Hurks beschikt met haar bedrijven ‘Hurks Bouw’ en ‘Hurks Vastgoedontwikkelingen’ over de specialistische kennis, kunde en ervaring in diverse disciplines, om een project van begin tot eind in goede banen te leiden. Het in Eindhoven en Utrecht gevestigde bedrijf is in Nederland, België, Frankrijk en Engeland actief in de vastgoed- en bouwmarkt.

Projecten

Hurks is een vooraanstaand bedrijf als het gaat om de ontwikkeling van ziekenhuizen. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis in ’s-Hertogenbosch, Ziekenhuis Bernhoven in Uden en het Sint Antonius Ziekenhuis in Utrecht zijn allen onder handen genomen door Hurks. Door samenwerking van architecten en de eigen bedrijven, is Hurks bekend in de wereld van ziekenhuizen en hoogbouw.

Daarnaast is Hurks meermaals betrokken geweest bij de ontwikkeling van innovatiecentra en heeft het familiebedrijf ook een aantal innovatieve oplossingen op haar naam staan. Een dergelijke innovatie was de eerste energie neutrale toren in Nederland, ‘De Spakler’, evenals de ‘trillingsarme’ fundering. De Spakler was een van de tien genomineerden van de ‘UNETO-VNI Innovatie Award 2017’, de ondernemersorganisatie voor de technische detailhandel en installatiebranche.

Veiligheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Hurks, mede door het KAM-systeem (Kwaliteit, Arbeid en Milieu) en het veiligheidsbeleid dat in alle lagen van het bedrijf wordt doorgevoerd. Veiligheidsbewustzijn is een belangrijk aandachtspunt, dat aangeeft wat het doel is van een veilige werkomgeving. Niet alleen Hurks besteedt hier veel aandacht aan, ook opdrachtgevers en de overheid stellen steeds hogere eisen aan veiligheidsbeheersing.

Contact:

  • Pastoor Petersstraat 3, 5612 WB Eindhoven
  • Postbus 671, 5600 AR Eindhoven
  • +31 (0)40 2626100
  • info@hurks.nl
  • www.hurks.nl

Nieuws