16.4 C
Amsterdam
zaterdag, juni 19, 2021

Max Makelaars

Max Makelaars is een makelaarskantoor uit de regio Lansingerland en Rotterdam, actief als aankoop- en verkoopmakelaar en als onafhankelijk taxateur. Door deze combinatie van diensten behoudt het kantoor niet alleen de feeling met de snel bewegende regionale markt, maar kan het nieuwe en terugkerende klanten op veelzijdige wijze bijstaan.

Groei ondanks vastgoedcrisis

Het kantoor is in 2008 door Alexander van der Wel opgericht, aan het begin van de economische crisis. Max Makelaars vormde met een fris, jong en dynamisch team het antwoord op een haperende vastgoedmarkt. Door samen met zijn collega’s hard en flexibel te werken – bezichtigingen vonden en vinden zelfs op zondag of in de avonduren plaats – wist Van der Wel nog in de crisisjaren zijn onderneming uit te breiden.

Naast het kantoor in Berkel en Rodenrijs, opende Max Makelaars in 2011 de deuren van een tweede vestiging in Rotterdam. Een jaar later volgde nogmaals uitbreiding, na de overname van het Rotterdamse SBF Makelaardij.

Aanpassen aan de markt

Sindsdien maakte de Nederlandse vastgoedmarkt een stormachtige ontwikkeling door. Waar makelaarskantoren in de crisisjaren door het stagneren van de woningverkoop grote portefeuilles opbouwden, zijn de portefeuilles tegenwoordig aanzienlijk geslonken. Dat heeft tot een verdere intensivering van de werkzaamheden geleid.

Ook stapte Max Makelaars eerder al uit branchevereniging NVM en sloot het zich aan bij VBO Makelaar, wat meer flexibiliteit bood en een scherpere tarifering mogelijk maakte voor huizenkopers.

Sterk in de regio

Max Makelaars onderscheidt zich in een markt die toch vaak ondoorzichtig lijkt, door duidelijk en transparant te zijn tegenover opdrachtgevers. Dat heeft bijvoorbeeld betrekking op de tarieven, maar ook op termen die een woningzoekende wellicht veelvuldig hoort, maar waarvan hij of zij niet weet wat deze inhouden. Max Makelaars legt deze termen daarom in blogs of video’s uit.

Het kantoor heeft bovendien een sterk en omvangrijk netwerk opgebouwd in een van de regio’s met de snelst stijgende huizenprijzen van Nederland. Waar de voorgaande jaren de huizenprijzen achterbleven ten opzichte van de andere grote Nederlandse steden, maakt Rotterdam nu een inhaalslag. Dat komt mede door de omslag van werk- naar woonstad die in Rotterdam heeft plaatsgevonden. Op deze overspannen woningmarkt is dan ook een mooie rol weggelegd voor Max Makelaars.

Contact:

  • Stadhoudersweg 69, 3039 EA Rotterdam
  • +31 (0)10 422 40 00
  • info@maxmakelaars.nl
  • www.maxmakelaars.nl

Nieuws