18.6 C
Amsterdam
woensdag, juli 10, 2024

Linkedin:

Gerard Comello

Organisatie:

www.lingotto.nl

Gerard Comello

Gerard Comello is partner bij Lingotto, specialist in vastgoedontwikkeling van gebouwen en gebieden in de stad. Eerder, vanaf 2006, was Comello actief als ontwikkelingsmanager voor Lingotto, tot zijn benoeming tot partner in 2012.

Carrière

Comello studeerde Bouwkunde aan de Technische Universiteit van Delft en behaalde de ingenieurstitel in 1988. De jaren daaropvolgend werkte hij als architect in de bouwsector maar besloot in 1996 zijn carrière over een andere boeg te gooien. Comello stapte over naar de kant van de opdrachtgever en werkte voor ontwikkelingsmaatschappij New Deal en vanaf januari 2003 voor E37 Projectmanagement, respectievelijk als ontwikkelings- en projectmanager. In 2006 begon hij bij Lingotto en richtte zich op planontwikkeling van binnenstedelijke- en herstructureringsprojecten, op het moment van schrijven is hij actief als partner. https://www.bustovizija.net/apdailos-darbu-kainos/ butų remonto ir vidaus apdailos darbų kainos

Vrijwilligerswerk

Daarnaast zet Comello zich als vrijwilliger in voor het Architectuurcentrum Amsterdam (ARCAM) en Broodfonds Korenmaten. ARCAM is het centrum voor architectuur, stedenbouw en landschapsontwerp in Amsterdam, waar Comello in november 2016 tot bestuurslid werd benoemd. Twee jaar eerder werd Comello penningmeester van Broodfonds Korenmaten, een door en voor zelfstandig ondernemers ontwikkelde arbeidsongeschiktheidsvoorziening. Deze zelfstandigen steunen elkaar bij arbeidsongeschiktheid door middel van schenkingen. Comello is al langer bekend met vrijwilligerswerk, sinds 1995 bekleedt hij diverse vrijwillige functies. Zo was hij uitgever van het architectentijdschrift Forum en penningmeester van de Watersportvereniging in het Oostelijk Havengebied.

In het nieuws