18 C
Amsterdam
zaterdag, juni 19, 2021

De Hypotheker

De Hypotheker is Nederlands grootste bemiddelaar tussen klanten en financiële instellingen bij hypotheken en financiële adviezen. In dertig jaar tijd sloot De Hypotheker meer dan een half miljoen hypotheken af. Per jaar komen hier dertigduizend hypotheken bij. Dit is het resultaat van de ongeveer honderdduizend adviesgesprekken die de adviseurs per jaar voeren.

Geschiedenis

De Hypotheker ontstond in 1985, nadat Eurowoningen een computerprogramma besloot te gebruiken voor het geven van hypotheekadviezen. Aangezien klanten hier positief op reageerden, opende de eerste op deze methode gestoelde vestiging in Zwolle. Aanvankelijk droeg deze de naam ‘Hypover’, maar toen besloten werd tot uitbreiding tot landelijke franchiseketen veranderde de naam in ‘De Hypotheker’.

De formule sloeg aan: binnen een jaar nam het aantal zaken toe tot meer dan tien en binnen drie jaar tot meer dan veertig. In 2009 stond de teller op 103 en een kleine tien jaar later heeft De Hypotheker 178 vestigingen.

Verwachte groei

In 2020 hoopt de hypotheekspecialist zelfs de 200 locaties aan te tikken, met name in kleinere gemeentes. In de komende jaren wil De Hypotheker ook in een kleinschaligere opzet uitbreiden. Naast de complete kantoren in de grotere steden, vestigt het zich daarom ook steeds vaker in aangepaste vorm in kleinere plaatsen.

Bekende slogan

Bekend is de voice-over die de reclames steevast afsloot met de frase “Jazeker. De Hypotheker.”. Hoewel het bedrijf het gebruik van deze slogan sinds 2012 heeft afgebouwd, komt “Jazeker. De Hypotheker.” toch nog regelmatig terug in de marketingcampagnes van De Hypotheker.

Contact:

  • Fascinatio Boulevard 1302, 2909 VA Capelle a/d IJssel
  • Postbus 535, 3000 AM Rotterdam
  • +31 (0)10 242 8811
  • www.hypotheker.nl

Nieuws