21.3 C
Amsterdam
woensdag, juli 10, 2024
Placeholder Avatar

LinkedIn:

Enrico de Koster

Organisatie:

www.groupepvcp.com

Enrico de Koster

Enrico de Koster is CEO Real Estate voor Belgë, Nederland en Duitsland bij Pierre & Vacances Center Parcs Group. Dit van oorsprong Franse bedrijf exploiteert door heel Europa vakantieparken en -accommodaties door heel Europa. In Nederland is vooral het onderdeel Center Parks bekend. Enrico de Koster is verantwoordelijk voor het beheer van de Belgische, Nederlandse en Duitse vastgoedportefeuille van het concern en daarmee voor de vaak op toplocaties gelegen vakantieparken van Center Parcs.

Carrière

De Koster begon als makelaar en taxateur bij Orisant Makelaardij & Leisure. Hier was hij van 1997 tot 2000 werkzaam. In 2000 trad hij aan als algemeen directeur van de Arcus Groep, dat onder meer Arcus Projectontwikkeling en Arcus Resorts omvat. Deze functie vervulde hij vijftien jaar lang, tot december 2015.

Een maand na zijn vertrek bij de Arcus Group kwam De Koster in dienst van Pierre & Vacances Center Parcs Group. Aanvankelijk was hij hier directeur Sales & Development BNG. Na een jaar kwam hij op zijn huidige plek terecht, als CEO Real Estate voor België, Nederland en Duitsland. Ispanų kalbos kursai suaugusiems Vilniuje ir nuotoliniu būdu https://intellectus.lt/ispanu-kalbos-kursai-suaugusiems/

Pierre & Vacances Center Parcs Group

De Pierre & Vacances Center Parcs Group nam in de jaren 2000 vorm aan na fusies van verschillende uitbaters van Europese vakantieparken. Het Franse Pierre et Vacances nam in 2001 het Nederlandse Gran Dorado en Center Parcs over. Een jaar later voegde het de voormalige concurrenten samen. In 2011 kreeg de groep de huidige naam: Pierre & Vacances Center Parcs Group. Ook het Belgische Sunparks is onderdeel van de groep, evenals onder meer Villages Nature, een joint venture met Euro Disney S.C.A. Met acht merken is de groep tegenwoordig marktleider in lokaal toerisme in Europa.

In het nieuws