Delfsma Bouw & Ontwikkeling van Betsema Groep verhuist naar Wolvega

Foto Betsema Groep

Het Friese bouwbedrijf Delfsma Bouw & Ontwikkeling, onderdeel van het eveneens Friese Betsema Groep, krijgt een nieuw onderkomen in Wolvega. Na vele jaren vanuit Oldeholtpade gewerkt te hebben, is nu gekozen voor een logistiek beter gesitueerde locatie. Het doel is om de bouw voor de bouwvak af te ronden en het pand deze zomer in gebruik te nemen.

Betsema: “Een unieke kans om ons bedrijf te laten doorgroeien”

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de fundering van het nieuwe gebouw, dat naast een nieuwe brandweerkazerne is gelegen. Volgens Jaap Betsema, directeur van het overkoepelende Betsema Groep, was men al enige tijd op zoek naar een nieuwe locatie voor Delfsma Bouw & Ontwikkeling. De binding met de regio en de goede samenwerking met de gemeente Weststellingwerf gaven de doorslag om voor Wolvega te kiezen. Betsema merkt dat het weer goed gaat met de economie. Delfsma Bouw & Ontwikkeling heeft de afgelopen jaren een gezonde groei doorgemaakt en met de nieuwe locatie en het nieuwe gebouw is het bouwbedrijf weer toekomstbestendig en kan het verder doorgroeien, aldus Betsema.

Delfsma Bouw & Ontwikkeling

Het bijna 100 jaar oude Delfsma Bouw & Ontwikkeling werd in 2014 overgenomen door Betsema Groep. Delfsma Bouw & Ontwikkeling is voornamelijk actief in Noord-Nederland, waar het veel lopende woningbouwprojecten heeft. Zo start in de Lindewijk in Wolvega binnenkort de bouw van de eerste gezinswoningen aan de Kommavlinder en Distelvlinder. In Noordwolde wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een aantal robuuste gezinswoningen. Ook buiten de directe omgeving wordt gewerkt aan diverse projecten voor gezinswoningen.